Artist Talk w/ Emil Simonsen & Martin Kjær Skou

Fri May 5th 12:30-13:00 | Suecia
[Danish]

Formiddagens sidste halve time er allokeret til musikerne, som er helt centrale spillere i dette mix. Vi spørger musikere, der har erfaringer på dette felt om, hvorfor det er interessant at indgå partnerskaber og ikke blot at finde sig en sponsor. Hvad får de ud af det? Hvilke fordele og ulemper er der? Og ikke mindst – hvilke fordomme (hvis nogen) støder man på, når man som musiker indleder et samarbejde med et kommercielt brand.

Panel: Emil Simonsen/Suspekt & Martin Kjær Skou.

Moderator: Le Gammeltoft/Heartbeat. 

Le Gammeltoft (DK)

Founder & CEO, Sound of Copenhagen Records & Heartbeats
Le Gammeltoft er iværksætter med stort I inden for musik og kultur. Hun er bl.a. kendt som DJ og radiovært, hvor hun en årrække arbejdede på P3 og P6 og bl.a. var vært på Smag på P3 og Unga Bunga. I 2008 stiftede hun pladeselskabet Sound of Copenhagen med Kjeld Tolstrup, og i 2014 etablerede hun heartbeats.dk, som i dag er vokset til et online kultursite med lyd, tekst og billeder.

Emil Simonsen (DK)

Musiker & Rapper, Suspekt
Emil Simonsen er bedst kendt som en del af raptrioen Suspekt, der har eksisteret på den danske hip hop scene siden 1999. Udover at være en anmelderrost og anerkendt rapper er han uddannet fra Music Management og medejer af pladeselskabet Tabu Records, der bl.a. har udgivet L.O.C., Veto og Suspekts egne plader. Herudover har han bl.a. lavet et projekt med Suspekt, Muskelsvindfonden og Hummel i forbindelse med Grøn Koncert 2016.

Martin Kjær Skou

Brand Manager, Hi-Fi Klubben