Meet the Talent 6.0

Fri May 5th 10:00-12:00 | Suite 11 & 12
[Danish]Meet the Talent 6.0 er en unik mulighed for nye bands og branchefolk til, igennem koncentrerede 9-minutters pitch-sessions, at mødes og netværke med førende repræsentanter fra den danske musikbranche.

Mød: Nick Foss/Mermaid Records, Mikkel Haaning/Then We Take The World, Stefan Facius/Heartbeat Management, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Bo Andersen/Skandinavian, Jon Madsen/Nordic Music Society, Hans Emil Hansen/Beatbox Booking, Steven Tallamy/Music Sales, Martin Rintza/Birdseye Agency, Mikkel Xavier/Smukfest, Laurits Bejder Klausen/The Bank, Stefan Gejsing/Roskilde Festival, Thomas Jepsen/Roskilde Festival, Aage Stokholm/Grimfest, Søren Juncker/Musik i Lejet & Christian Backman/Sony Music Denmark.

Præsenteres af Promus & SPOT+

Lukket session

Nick Foss (DK)

A&R, Mermaid Records
Nick startede sin karriere på Medley Records og blev efterfølgende head of A&R på EMI. Sidenhen partner og medstifter, samt head of A&R på Copenhagen Records. Sammen med kollega og labelmanager, Mik Christensen, startede han Mermaid Records, der i dag er en del af Sony Music Denmark. Nick har i sin karriere stået bag udgivelser som D-A-D, Back To Back, Dizzy Mizz Lizzy, Go Go Berlin og Rasmus Nøhr.

Mikkel Haaning (DK)

Managing Director, Then We Take The World
Mikkel Haaning startede i musikbranchen hos Copenhagen Records. Han har sidenhen arbejdet hos Republic Records i New York i deres A&R afdeling. I dag arbejder han hos management/label, Then We Take The World, som managing director for det danske kontor i København. Her arbejder han med artister såvel som sangskrivere og producere - bl.a. Brandon Beal, Lukas Graham, Patrick Dorgan, Morten Ristorp, Don Stefano & Hennedub.

Stefan Facius (DK)

Manager, Heartbeat Music
Stefan is co-owner of the management bureau Heartbeat Management and represents a small handfull of artists such as Go Go Berlin, Bon Homme, Lydmor, Carpark North and Jacob Dinesen. Stefan has earlier been employee at the booking bureaus MN Music, Recart & Copenhagen Music.

Mette Zähringer (DK)

Label, publishing & marketing Manager, Iceberg Music Group
Mette er Label, Publishing & Marketing Manager for Iceberg Records. Iceberg har haft stor succes med bands som Dúné, Natural Born Hippies, Nice Little Penguins og The Blue Van især i Tyskland og Japan. Et af Mettes mange fokusområder er markedet for synkronisering af musik til film, TV, reklamer og spil. The Blue Van har eksempelvis haft mere end 90 placeringer i amerikanske film, TV og reklamer.

Søren Krogh Thompson (DK)

General Manager, Playground Music Denmark
Søren er direktør i Playground Music og har arbejdet i musikbranchen i over ti år. Han har beskæftiget sig med organisationer som IFPI, MXD og DUP og har derfor et meget indgående kendskab til branchen. I sin tid som direktør hos Playground Music har han arbejdet med meget succesfulde kunstnere som Adele, Hymns From Nineveh, Rasmus Walter og arbejder nu også med Katinka og Mikas.

Bo Andersen (DK)

Partner, Booker & Manager, Skandinavian
Bo har siddet på sin post først på Aarhus Musikkontor, der sidenhen blev til Skandinavian, i nu over 32 år og har om nogen været med til at forme udviklingen af den danske live-scene som booker og manager for et af landets mest betydningsfulde bands fra 80erne og helt op til i dag, nemlig TV-2. Sideløbende er det også blevet til succesfulde samarbejder med artister som Hanne Boel, Kashmir, Dicte, Fielfraz, Julie Berthelsen, Saybia, Mads Langer og Aura.

Jon Madsen (DK)

Managing Director , Nordic Music Society
Jon Madsen er uddannet cand.scient.soc. med speciale i digitalisering af musikbranchen fra 2005. Jon arbejdede forinden med bl.a. promotion på hedengangne Kick Music. Han Startede i 2005 selskabet Slow Shark Records, der udgav pop, hiphop og americana indtil 2011, hvor han var medstifter af forlaget og pladeselskabet Nordic Music Society, og hvor han nu arbejder med bl.a. A&R og PR.

Hans Emil Hansen (DK)

Booking Agent, Beatbox Booking
Hans Emil Hansen har siden 2011 siddet som booker og promoter på Beatbox Booking og før det som en del af Tigersprings bookingafdeling. Har gennem tiden lavet koncerter med artister som Choir of Young Believers, The Rumour Said Fire, Kill J, Indians, MC Einar, The William Blakes og Under Byen. Han har musiker-, sangskriver- og producerbaggrund og har turneret og indspillet med training, epo-555, Chimes and Bells m.fl.

Steven Tallamy (UK/DK)

Nordic Head of Synchronisation, Music Sales Creative
Steven Tallamy har mere end 30 års erfaring inden for musikindustrien, der inkluderer marketing direktør og strategisk marketingsdirektør for Universal Music UK, strategisk direktør for Sony Music Nordic. Nu arbejder han for Edition Wilhelm Hansen Music Publisher i København, som er en del af det multinationale Music Sales, hvor han er ansvarlig for A&R samt synkronisering.

Martin Rintza (DK)

Booking Agent, Birdseye Agency
Martin Rintza er booking agent hos Birdseye Agency (tidligere Skandinavian CPH). Han repræsenterer bl.a. artister som Phlake, AV AV AV og Chinah og arbejder især med eksport og international bookings. Han har tidligere arbejdet for bl.a. Merger Management og Coda Agency i London.

Mikkel Xavier (DK)

Koordinator, Ledelsesmedlem, Smukfest/Livecamp
Efter næsten 20 år som frivillig I mange forskellige roller på Smukfest, blev Mikkel i maj 2012 spillestedsleder for Walthers Musikcafé I Skanderborg samt øverste koordinator for Warmup-scenen på Smukfest. Herudover er han også ledelsesmedlem I Smukfest, og han er for nylig indtrådt I Smukfests bookinggruppe.

Stefan Gejsing (DK)

Booker, Roskilde Festival
Stefan Gejsing er oprindeligt fra Esbjerg og er i dag musikbooker på Roskilde Festival og medlem af Musikgruppen siden 2008. Han står for bookning af Nordisk-, Dansk-, Upcoming- og Metal/rock-programmet på Roskilde Festival. Stefan har tidligere arbejdet som udøvende musiker i bands som Diefenbach, Martin Ryum, Furillo og Brother Grimm.

Thomas Jepsen (DK)

Booker, Roskilde Festival
Thomas Jepsen har års erfaringer inden for musikbranchen. Han har tidligere arbejdet på Soundvenue som event-assistent samt været musikchef for Rust i København. I 2015 blev Thomas en fast del af Roskilde Festivals bookinggruppe, og Thomas booker primært indie/alternative, elektronisk og hip hop til festivalen.

Aage Stokholm (DK)

Festival Leder, Grimfest
Aage Stokholm er et kendt ansigt på den kulturelle scene i Aarhus. Han har gennem de sidste 15 år været ejer og leder af Danmarks Grimmeste Festival og har i det arbejde opbygget hands-on erfaringer med alle aspekter af koncert- og festivalproduktion. Han arbejder som udskolingslærer i Brabrand, og har udviklet konceptet og platformen koncertpilot.dk en undervisningsplatform for nye utrænede kulturaktører.

Søren Juncker (DK)

Arrangør & booker, Musik i lejet
Søren Juncker har siden 2009 arbejdet som arrangør og musikbooker for festivalen Musik i Lejet. Festivalen har på blot få år udviklet sig til en festival med ca 10.000 besøgende. Musik i Lejet lægger stor vægt på deres musikalske profil, hvor både up-coming og veletablerede artister er på programmet. Søren er uddannet lydtekniker fra Det Rytmiske Musikkonservatorium og har selv en fortid som udøvende musiker og musikproducer.

Laurits Bejder Klausen

The Bank
Laurits har en fortid som artist og sangskriver. Han har siden april 2015 arbejdet på publishing og management-firmaet The Bank, hvor han varetager publishing-afdelingens daglige drift. I øjeblikket arbejder han med Anders SG & Anders Bønløkke (THANKS, Alphabeat), Eloq (MØ, Av Av Av), Vera (Liss, Soleima), Emil Falk (Thomas Helmig, TopGunn), Andreas Krüger (Gulddreng, Chrisopher), Hugo Helmig m.fl.

Christian Backman (DK)

Kreativ Direktør Denmark, Sony Music
Christian Backman er kreativ direktør på Sony Music, men har også en fortid som kreativ direktør og stifter på Copenhagen Records. Hans karriere i musikbranchen startede i 1994 i promotion afdelingen på det daværende EMI-Medley og skiftede i 1999 fra promotion til A&R. Han står bag nogle af de sidste 2 årtiers største successer i Danmark. Han har bl.a. fundet og signet Lukas Graham, Jonah Blacksmith, Nik & Jay, Node, Burhan G, Noah, Mads Langer, Saveus, Alphabeat, Nephew, og mange flere.